Skriver mer sen...

Nu har det inte blivit ngt bloggande de senaste 2 dagarna. Efter Disneyland sa blev det sa sent och igar (onsdag) sa hade vi besok och sa blev det vin framfor oppna spisen. Var lite for lullig for att skriva efter det :).

Nu ska vi snart aka till Venice och Santa Monica, handla det sista och ga langst stranden.
Ikvall blir det blogg, bilder och beratta vad som hant de senaste dagarna.

Igar sag vi varan andra kandis, hihi. Eller kandis och kandis. En av killarna i fab 5, han som tog hand om skonhetsdelen (kramer och sant)!
Idag blir det nog ocksa Rodeo Drive, jaga kepsar till G & F. Da kanske man ser nan rolig, hehe!

Na, dags att dra.

Disneyland

Nu ska vi snart aka till Disneyland. Maste ju bara skriva att jag sag Matthew McConaughey nar vi var pa Point Dume. Han kom joggandes vid stranden. Ar det inte det han alltid gor nar man ser han pa bild!!??

Ha, det ni!!!


Kram


Point Dume och shopping

Forst lite bilder fran varan svettiga promenad...

  
      

Nu ska jag skriva lite om de tva dagar som gatt...

Igar, sondag sa blev det stranden. Efter frukost sa drog vi till Point Dume, Malibu. En laaaang strand, fin strand! Vattnet var kallt och jag var ju totalbrand sa min plats var under parasollet :). En liten strandpromenad med Saga och Jocke men annars bara att slappa. Vagorna var ratt hoga sa Saga tyckte det var lite laskigt och det var bra for det kan vara farliga strommar.

Efter stranden sa blev det middag pa Paradise Cove i Malibu, dom serverade skaldjur och annat fran havet. Gott och grymt stooora portioner, lite for stora tycker jag. Jag at nog inte mer an en tredjedel.
Men efter en en vantetid pa 2 timmar!!!! sa fick vi iaf jattegod mat.

    

  


Idag har vi shoppat hela dagen, i The Grove, nice! Blev faktiskt inte sa mycket, kanner mig inte nojd, mer ska det bli! Handlade mig ett par UGG och lite skor och klader fran Forever 21 och Old Navy. Jocke hittade en par skitsnygga skor fran Ed Hardy. Lunch pa en italiensk restaurang.

  

Nu har vi precis atit middag och snart ar det laggdags. Imorgon ar det dags for Disneyland, blir en heldag!

Hoppas ni haft det lika bra som vi :)

Kramar



Totalt sonderbrand


Skrev ju igar att jag brant mig, joda, det kanns kan man saga! Jag ar illrod pa magen, benen och axlar. Ommar gor det...men jag far val skylla mig sjalv eftersom jag vet att jag ar kanslig, javligt klumpigt. Forhoppningsvis sa blir det brunt sen :)

Igar var en ganska lugn dag. Efter frukost sa tog vi bilen upp till toppen har i Hollywood Hills (vet inte vad stallet heter). Man sag iaf ut over en storre del av LA och sa en massa fina hus :) Det var ingen dalig promenad, inte som att ta en liten tur i skogen. For det forsta var det typ 100 grader varmt och promenaden ligger ju i the hills, upp och ner....brant.
Jag pinnade pa och tankte att jag skulle branna lite kalorier, ner gick ju bra men upp, ahhh, fy vad jobbigt!
I princip brant och sa en massa trappsteg, blev flimmer framfor ogonen efter det.
En skallerorm horde vi ocksa som lag i en buske bredvid vagen, buuuh! Jag som ar livradd att det ska hoppa upp nan lite ovantat!

Sen blev det hem till och slanga sig i poolen, sola lite och bara det lugnt. En svang till lite affarer med Helen.

Lite senare sa kom nagra kompisar till Helen och da blev det god mat med ol och vin!
Man ar fortfarande lite trott pa kvallen. Saga har ju kommit ner runt 05:30 sa det har ju inte blivit nagon sovmorgon direkt. Idag kom hon inte ner forran vid 07:00 sa det borjar bli battre.

Idag ska vi till stranden, Malibu, tror jag! Blir nice!

Dags att kaka frukost

Kram

         

 

Lordag

Hinner inte skriva ngt langt inlagg idag. Just nu har vi gaster sa jag uppdaterar med bilder och vad vi gjort under dagen imorgon.
Jag kan ju saga att jag ar totalt sonderbrand pa mage och ben, ajaj, hur ska detta ga inatt. Det svider ratt bra kan jag saga.

Ha det bra sa hors vi imorgon.

Kram

LA

Nu ar vi antligen i LA, eller vi har varit har ett tag. Vi kom hem till Helen vid 20:00 (amerikansk tid, - 9 timmar). I nagra dagar blir det inlagg utan a, a, o utan prickar, ja, hehe!

Resan hit gick hur bra som helst tycker jag. Vi borjade med att lamna Agnes hos syster vid 06:30 och efter att suttit dar en stund sa drog vi till flygplatsen. Planet gick vid 10:15 och 9 timmar senare sa var vi i Chicago. Fick vanta ca 3 timmar och sen 4,5 timmar pa det planet. Inga forseningar eller annat krangel, hur skont som helst.
Saga har varit jatteduktig, inget gnall eller brak!!! Hon var ratt trott resan mellan Chicago och LA men herregud, det kan man val forsta. Da hade hon varit vaken manga timmar och hemma sa var klockan 22:00. Hon sov den mesta tiden pa det flyget. Val hemma hos Helen sa slangde hon sig i poolen och badade en bra stund, haha, tokig!
Vid typ 23:00 sa kom hon i sang. Tog ett tag att fa henne att varva ner, hon varit uppe i det bla!!

 
     
Pa vag...
 
 
   
Har bor vi, fint va???

Imorse vaknade vi vid 06:30 och kunde inte somna om, Saga kom ner ca en halvtimme senare, at typ 5 skedar yougurt och sa i poolen igen. Dar ligger hon nu ocksa :)
Vi drog ivag en svang och handlade lite mat men annars har vi legat vid poolen hela dagen och det blir nog sa resten av dagen ocksa. Jag ar ratt sliten nu kanner jag. Hemma ar ju klockan 23:00 och da ligger ju jag och sover, Min kropp vill sova nu!!! Kanske lagger mig och vilar en stund. Jocke daremot ar ganska pigg, han ar ju van vid att jobba natt och kan stalla om dygnet lite lattare. Saga ar ocksa trott men det kan hon INTE erkanna, hon ska ju bada!!

Saknar mina tjejer dar hemma men jag vet att dom har det kanon. Kollar fias blogg, sa jag kan fa se och lasa vad Agnes gor om dagarna. Blir lattare och man kan se att de har det bra.

 Naha, nu ska jag antingen ga och ta mig en ol eller kanke vila, hmm, far se vad det blir!!

 Ha det bast dar hemma, kram

!

I dag kvar

Har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna och de kommer inte bli det idag heller. Har jobbat, packat och städat och helt slut :) Imorgon drar vi, sitter och lägger över lite låtar till ipoden och tömmer kameran.



Jocke är iväg och lämnar Engla till farfar och Gitte i Norrköping, kommer nog hem snart tror jag.
Lite jobbigt att säga hejdå till henne när dom åkte :( och kommer bli jobbigt imorn med när vi ska lämna lilla Agnes, buhu!

 Nu vaknade Agnes. Nästa gång jag bloggar så är vi  LA!!!!!!

Kram

Lördag

Borde egentligen hänga lite tvätt men jag orkar inte, snart så!!!

Satte mig i soffan efter att ha lagt barnen och ringde till en kompis nere i Nybro. Var ett tag sedan vi pratade så det var kul att höra hur det var med dom.
Borde också kanske packa lite, nte så många lediga dagar innan vi åker. Och så vill man jut hastädat och fräscht innan man åker. Jaja, tar lite i taget!

Igår var jag ledig så då åkte vi in till Norrtälje, handlade lite prylar som man vill ha med sig och så vill dom ju ha kaviar, herrgårdsost och annat svenskt när vi kommer och hälsar på :) Fixat!!!

Idag har jag och Fia jobbat med killarna och det blev en tur med ånglok in till Uppsala, lite lunch och shopping och så tuffade vi hem igen. Det var en mysig liten tur.
Imorn blir det jobb igen, får se vad man hittar på....

        
Agnes har hitta hallonen och vinbären, mums tycker hon!

  
Tuva och Saga leker, dom skrattade så dom kiknade.

Tråkiga dagar

Tänkte blogga lite innan jag går till jobbet, annars blir det väl inte av :)

Här har det inte hänt mycket kul alls!
Ungarna är ju fortfrande lite sjuka och nu har dom smittat mig också :((
Igår när jag vaknade så var jag tjock i näsan och hade feber, jag som hade lovat tjejerna att vi skulle åka och handla. Orkade helt enkelt. Hade blivit helt svettig bara av att få in alla i bilen så jag väckte Jocke (en lite småsur jocke) lite tidigare så jag kunde åka och handla innan han skulle till jobbet igen. Så det blev Tove och jag till Norrtälje.
Sen blev det tidigt i säng!

Idag mår jag väl bättre och tur är väl det eftersom jag ska jobba. Men tjejerna är just nu en aning understimulerade. Det blir liksom ingen riktig lek. Bara massa flams, högljudda, bråk osv! Dom drabbas ju när man är sjuk och inte orkar göra ngt.  Har precis givit dom lite fika så dom sitter ute och fikar vid sitt lille bord
Nu är iaf Jocke ledig en månad så då blir det bättre. Och snart åker vi!!!!

Och så tror jag att kameran gått sönder. Det går att titta på bilderna man tagit men man kan inte ta kort. Bara helt svart på skärmen, går inte riktigt att starta, som att den hakat upp sig.
Tur att vi ska till USA då, då kan vi köpa en ny!!!!

         
   
      

 

Ledig

Det var ett tag sen...

Kommer inte ihåg när jag skrev sist, innan helgen tror jag.

I lördags så åkte vi Eckerölinjen med Jockes mamma och man. En liten dagstur så man kan köpa hem lite öl, vin och annat till sommaren.
Blev en liten spännande utflykt för barnen med, lite väl pigga och glada tror jag (efter godiset).
på hemvägen så hade vi bokat bord i á la carte restaurangen. Alla som känner våra barn kanske vet att sitta stilla inte är det roligaste enligt dom, dessutom var dom trötta och hungriga.
En bit in på middagen så går Jpcke på toan och Engla säger att hon behöver bajsa och vill följa med. Nej nej, säger jag, efter att hon efter många försök vill komma från bordet. Haha, då ställer hon sig upp tittar allvarligt på mig och säger "jag höver bajsa", ganska högt också! Haha, det var så roligt när hon sa det. Vi sitter fortfarande och skrattar åt det.

Igår jobbade jag hela dagen och natten, gick av imorse, så idag är jag ganska trött!
Nu är jag ledig idag och imorn....Jocke börjar sin semester på onsdag!
Och snart åker vi till LA!!!!

Barnen (och jag) är lite småsnoriga så det är nog bäst att sova nu. Agnes sover rätt oroligt så det blir en hääärlig natt!!

Hoppas ni sover bättre :))


Quilla och nässpray

Idag har det varit en lugn dag. Vi har varit hemma hela dan, ute och inne.

Agnes ville inte riktigt sova igår, somnade inte förrän typ 01:00. Så jobbigt när man hela tiden blir väckt och inte riktigt kan somna ordentligt. Tills slut så somnade hon iaf och sov gott resten av natten.

Engla var lite förkyld och hostig imorse när hon vaknade, hostan började redan igår. Så nu går hon på quilla, airomir och nässpray. Dom får INTE vara sjuka när vi ska åka, ojojoj!

Nu ska jag titta på Tori Spellings såpa, hon är kul!

Tori & Dean Flip & Match Game

KRAM

"Tu tu"


Första blomman på vår klematis

Sitter i soffan, har lagt barnen, det är tyst och lugnt.
Ikväll är jag ledig och det ska faktiskt bli lite skönt att sova i sin egen säng inatt. Ens egen säng är alltid skönast, men det går också väldigt bra att sova på jobbet. Nästa gång jag jobbar blir fredag och sen söndag.

Idag gick jag av mitt pass klockan 9:00 och kom hem till mina glada barn. Dom blir så glada när man kommer hem. Man får massa pussar och kramar. Jag börjar bli lite nervös över hur det ska gå och lämna Engla och Agnes i hela 10 dagar!!!! när vi åker till LA. Jag vet att dom kommer ha det super härhemma men jag kommer ju längta ihjäl mig. Tänk om dom glömmer bort mig, glömmer bort att det är jag och Jocke som är mamma och pappa :((( Snyft!!

Eller tänk om vi störtar.....Då får vi aldrig mer träffa dom. Jag vet att jag är larvig nu men ibland så bara snurrar alla möjliga konstigheter i huvudet. Det ska nog gå toppen!!! Kul ska det iaf bli. Nu är det inte så långt kvar....hihihi.

Har varit en hemmadag idag. Jocke höll på med fönsterfoder och jag var med barnen och klippte halva gräset.....sen började det att regna.
Blev en snabbis till affären.

       
Så här fina kommer våra foder bli (fattas en bit uppe), min duktiga Jocke som fixar :) och så Saga som dansar. Typ 1 sekund senare så trillar hon och rullar ner för backen, DET är Saga det, haha! Clumsy..


Idag fick vi höra ett nytt ord från Agnes. Hon skulle flytta sin stol och så stod Engla ivägen. Då sa hon "tu tu, tu tu". Tut tut, som vi alltid säger om barnen står i vägen.
Så söt var hon!!

Nu ska jag titta lite på tv. Ha det så bra!


Engla sjuk



Lilla Agnes som gillar att vara vid deras nya fikaplats. Hon springer upp, "fikar" lite och ibland kommer hon in och säger hej och sen upp igen.


Lugn dag idag. Efter frukost så gick vi upp till Fia och Fredrik en stund. Barnen fick leka lite och vi fikade. Agnes och Goliat ar inte träffats på ett tag så vi tyckte det var dags för lek.
Lilla Goliat är lite hårdhänt han, mest banka saker i Agnes huvud. Tur för honom att han är så söt :)

Engla var rätt gnällig och klängig när vi var där och när vi kom hem så hade hon feber och ville gå och sova. Hon somnade direkt och sov i 2 timmar. Efter det har hon varit trött och febrig.
När jag skulle lägga henne så började hon spy som en gris!!!!
Lilla tjejen, hoppas det inte blir mer än så här. Hennes lilla kropp tar så mycket stryk av magsjuka. Nu får vi vara noga med att få i henne vätska.

Hon kom precis upp. Jag flög upp och trodde hon ville kräkas. Vet inte vad hon ville, vet hon nog inte själv heller :)
Nu ligger hon i våran säng så vi får hoppas att hon inte kräks mer...

Nu ska jag titta klart på en film och sen hoppa i säng.

Godnatt

Bilderna då...

Skulle ju lägga in lite bilder från idag med.....här kommer de!
Vår dag på stan!

       


Vill ha, vill ha

Sitter och surfar runt lite på saker jag skulle vilja köpa när vi är i USA. Skulle kunna köpa hur mycket som helst...

  

 Ett par Uggs, vad tycker ni? Höga eller låga?

 
Kanske ett par converse...

 
Hur söta är dom här då?? 

 

eller dom här....till alla tjejerna :)
Som sagt skulle kunna handla massor.



Vad har hänt idag då?
Efter frukost så åkte vi in till Norrtälje och träffade Ann. Tog en fika på En liten smula, en sväng på stan. Barnen var duktiga men hade en del spring i benen, som alltid!.
Agnes upp och ner i stolen, ska absolurt inte sitta ner. Hon märker direkt när det inte finns ngn sele. Hemma ställer hon sig aldrig upp. Får väl börja ta med mig ett band eller liknande så man kan binda fast henne :))
Köpte ett gäng tryckknappar så nu har jag äntligen fixat knapparna på vagnen som var trasiga.
Konstigt att saker och ting inte blir gjorda tidigare.
Var ju varken dyrt eller tog lång tid. Man bara skjuter upp saker hela tiden.

Efter att ha gjort stan så var jag tvungen att åka och handla.
Agnes och Ann satt kvar i bilen, Saga upp till Lektornet och jag och Engla rusade fram efter det vi skulle ha.
Och så blev det lunch på Mc Donalds.

Så fort vi kom hem så sprang Saga upp till Tuva. Dm hade ju inte träffats på.....en hel dag!!!!!!
Hon har gjort klart för mig att dom ska leka imorn med.....ok!

Suck, kanske man ska gå och lägga sig, läsa lite.
Tror jag gör det....godnatt!

En trött Camilla

Idag blir inte mycket skrivet på bloggen. Jag är trött och tänker gå och lägga mig. Jobbet är inte speciellt jobbigt utan det som man blir trött utav är att det är så mycket nytt, så mycket att ta in!
Nu tänker jag gå och lägga mig så jag är pigg och glad när killarna vaknar imorgon.

Natti natti

Första dagen på jobbet

Jaha, då har man påbörjat sitt första pass på nya jobbet. Allt har gott bra och det har vart roligt.
Ska snart hoppa i säng.

En ganska skön dag har det varit idag. Barnen vaknade i vanlig tid och efter frukosten så gck vi ut. Tuva kom ner men Saga och hon försvann rätt snabbt, borta hela förmiddagen, hem en snabbis vid lunch och sen upp till Tuva igen.
Som tur var så träffade jag henne snabbt när jag skulle iväg och jobba. Så jag fick iaf en puss....hon saknade noh inte mig så mycket. Hon hade fullt upp med att leka.

Engla.Agnesoch jag har rensat lite ogräs, klippt lite gräs och bara strosat omkring ute på tomten!

Förresten!!!! Såg ni vad det var på kortet jag la in tidigare???
Jodå, minsann. Det var båda mina bilnycklar!!! Helt sönderkörda av gräsklipparen, mmm.
Jag hade precis flyttat bilen, skulle klippa bort lite så jag höll i nycklarna. När jag backar tillbaka med gräsklipparen så tappar jag dom precis och skrammel så kom dom under gräsklipparen. AHHHH, jag bara stod och kolla på dom en stund! F--n, hur klumpig får man bli.

Fick lite småpanik så jag ringde båda bilfirmorna för att se vad det skulle kosta med nya. 1500 kr styck!!! Jodå, så idag har man blivit 3000 kr fattigare, kul!



Har klippt lite på skogsdelen av tomten (vara bara högt gräs och småträd innan). Barnen gillar att gå där uppe och nu är det lite lättare och så kan som sitta och fika vid sitt lilla bord



Engla hjälper till...

Godnatt!!!!!!!!

Vad är det här??

Ser ni vad det här är??


Tisdag

Oj, oj, har inte skrivit på ett tag!

I lördags så bar vi ju ute. Vi hade kul! Liten förfest hemma och sen in till Norrtälje. Synd bara att det var jazzfestival, medelålder var rätt hög måste jag säga. me vi drog ju till Mobergs sen och där var det kul.
Var lite seg i söndags, men inte alls så dålig som jag trodde att jag skulle vara...skönt!
Vi hade besök av Jockes mamma och hennes man också i söndags. som tur var så var dom rätt slitna själva efter sin utekväll, slapp man känna sig ensam :)

Igår var en lugn dag, Efter frukosten så åkte vi alla in och handlade lite mat och sen var vi bara hemma. Det var ju rätt tråkigt väder. Ann kom förbi på en fika.

Agnes har ju tidigare fått två sångböcker. En elefant balanserade och Björner sover, berättelser som man sjunger. Hon gillar verkligen dom. Igår gick hon omkring med ena boken och "sjöng". Så söt var hon.....

Idag har et varit varmt så vi har varit ute hela dan. Barnen har åkt på sin vattenrutschkana, den gillar dom. Fast dom är ju såna badkrukor!

Nu ska jag titta på tv.
Imorn börjar jag jobba, spännande!

Kram


RSS 2.0