Spökdisco



Ikväll har Saga varit på spökdisco. Hon kom i säng för en liten stund sedan.
Efter middag var det bad, måla naglarna svart, svart läppstift och så outfitten på. Den här dagen har hon längtat efter. När vi väl kommer till discot så vägrar hon gå in, puhh. Hon vägrar släppa taget om mig men efter tio minuter så följde hon med en av fröknarna in. På vägen hem så sa hon att hon varit rädd för den utklädda mamman som satt och tog emot dom. Hon kan vara rätt så blyg, våran lilla Saga.
Hon hade iaf haft superkul. Ätit popcorn, "pips", druckit saft och dansat. Och så hade dom en liten skattjakt också....med godis i skattkistan. Hihi! Gulligt.

Idag har det annars varit bra. Gick upp i morse och gav mig faan på att det inte skulle bli några bråk med barnen och det gick faktiskt bra. Ok, man fick kanske höja rösten några ggr men annars helt ok.
Just nu så är barnen inte världsbäst på att lyssna. Dom total nonchalerar en när man säger till dom. Det är ju så att man blir tokig. Handlar väl om att alla vill ha ens uppmärksamhet hela tiden men det är faktiskt jättesvårt när man har 3 stycken!!! Man vill så mycket men man orkar inte alltid.

jag och engla fick iaf en liten mysstund medans Saga var på disco. Madicken och så lite popcorn och salta pinnar. Det var myspys!

Nästa vecka så ska vi på kurs i hela 3 dagar så det blir hemifrån på hotel. Äta frukost i lugn ro, det ni! Fast det är ju inte bara vila. Kursdagarna är rätt så maffiga med många föreläsningar och annat så man lär vara rätt trött i huvudet på kvällarna. Men då kan det ju vara perfekt att bara ha sig själv att ta hand om. Barnen får mannen sköta.

Nähä, väntar på att en maskin tvätt ska bli klar sen ska jag hoppa i säng.
Lilla Agnes spydde precis när jag skulle iväg och hämta Saga så det vara bara att slänga i tvättmaskinen.
Förmodligen så kräktes hon för allt slem i halsen, hon är ju fortfarande förkyld. Kan ju hoppas att det är det iaf...

Godnatt på er!


Skitväder

Har krypit ner i sängen och hör hur regnet öser ner och det blåser. Har fortfarande grejer kvar på altanen som måste bort snart, låter så läskigt när det blåser omkring där ute.

Hemma hos oss så har Engla och Agnes varit sjuka, Agnes är fortfarande lite trött och täppt i sin lilla näsa men borde vara bättre imorn.

Morgonen var lugn....iaf en stund men efter frukost så skulle tjejerna leka häst och sprang omkring och gnäggade och hade sig och eftersom Jocke jobbade natten och skulle sova så klädde jag på dom massor med kläder så fick dom gå ut. Och dom var faktiskt ute i ca 2 timmar, trodde jag aldrig. När jag inte hade sett dom på ett tag så blev jag lite orolig och gick ut och leta. Då var dom uppe hos mormor och morfar och tittade på när dom lassade släpet fullt med grovsopor.
Tur var väl det att jag gick upp dit, då kunde jag slänga på allt vårat skräp som blivit efter att vi börjat rensat ut förrådet uppe (hm, blivande toan, some day!)
Efter det ska vi ta gästrummet och sen tjejernas rum. Blir nog en hel del mer skräp och saker som jag tänkte köra till Röda Korset.

Efter lunch så blev det en sväng till öppnis, behövligt! Engla har ju inte varit på dagis på hela veckan och Saga gick bara måndag och tisdag så där kunde dom leka bäst dom ville utan lilla tjatande mamma som bad dom dämpa sig lite, hehe!

Imorgon ska Saga på spökdisco på dagis, det ser hon fram emot. Hon bestämde sig för längesen att hon ska vara häxa så jag har sytt ihop en lite häxklänning av en gammal tröja. Hon kommer bli så fin. Bilder imorn..

Åhh, så skönt, Jocke är ledig i helgen så på söndag ska jag och Fia på Underbara barn mässan i älvsjö, tycker om att gå på mässa, så det ska bli skönt. Skönt bara att få komma hemifrån en stund utan barn, vara vuxen, äta ute, najs!!
Blir väl till att byta till vinterdäck också, dom har ju lovat snö.

Nu ska jag faktiskt släcka lampan och sova. Agnes har redan vaknat några ggr sedan jag la henne så vill man ha någon sömn inatt så är det lika bra att gå och lägga sig tidigt.

Sov Gott!!!

 
Agnes har lärt sig att vill man ha något man inte når så hämtar man pallen på toa..



Lördag

Nu har jag krypit ner i sängen med datorn. Ska kolla på Gossip Girl och kika runt lite. Ute blåser det som bara den. Var tvungen att springa med sopporna till soptunnan så inte äckelråttorna och katterna börjar mumsa. Mörkt, läskigt och blåsigt var det. Sprang ner till soptunnan...brr!

Dagen har varit rätt lugn. Saga har varit ute och lekt HELA dagen med T. Sprang ut efter frukost och kom in tillsammans med T strax innan middag.
Som jag skrev tidigare så skulle vi ju egentligen ut i skogen och grilla korv. Korven blev gjord i stekpannan och åts hemma hos syster. Var så jäkla kallt ute. Jaja, korv med bröd blev det iaf.
Engla hängde med Ann in till vår lilla stad och var med henne under några timmar. Dom hade varit på McDonalds och så blev det fika med chokladboll. Hon var mäkta nöjd, lilltjejen.

Efter att varit en stund hos syster så sprang jag hem och väkte Jocke och sen snabbt in till NT med sys. Skulle ju hämta Engla och ett paket som låg och väntade på mig på LIndex, en kofta en skjortklänning och en väska. Hittade också två toppar på rean. Så nu har jag lite mer kläder. Men mer vill jag ha. Tänkte handla mig några leggings på Gina Tricot. Dom har webshop nu, hihi! Farligt...

Ikväll har jag haft myskväll med stora tjejerna (fast dom är ju egentligen inte så stora).
Lite snacks och Bee Movie blev det. Den var helt ok men tjejerna var ganska trötta. Kan jag tro det som dom flängt och lekt och haft sig. Engla hoppade i säng innan filmen var slut och somnade utan protester.

Nu är det tyst i huset så nu ska njuta av lugnet innan jag somnar.

Ha det bäst, kram.








Ut i skogen



Står vid datorn och lyssnar på James Blunt och väntar på att Agnes ska vakna.
Så fort hon vaknar så ska vi upp i skogen och grilla korv men grannarna. Det blåste kallt så det blir till att leta efter en plats där det är lite lugnare.

Här är det annars lungt nu. Saga är ute och leker med kusinen och Engla hängde med Ann på loppis.

Nu kommer dom visst. Hörs senare...

Gamla bilder

Gick in på extrafilm för att beställa canvas med mina söta tjejer på. När man sitter där och ska välja ut bilder så fastnar man ju bland alla bilder. Gud, har mina barn varit så där små???










                                        

                                                  
    
                                   

Småland tur och retur

     
Mina sötnosar
 
Busiga Agnes som hela tiden skulle upp i fönstret...och så lilla Goliat som poserar snyggt min sin lilla hand

I onsdags så drog vi ner till Småland i några dagar. Direkt efter att jag gått av mitt pass så bar det iväg. Bilen totalt fullpackad och då var vi bara borta i 3 dagar. Med 3 barn så blir det en del som ska med.

Skönt och kul var det iaf att komma iväg. Träffade familj och vänner. Bodde gjorde vi hos Jockes pappa, brukar vi göra!
När man är nere önskar man ju att man kunde vara där lite längre eftersom man vill hinna träffa alla så mycket som möjligt. Tyvärr var en del kompisar upptagna eller bortresta så alla kunde man inte träffa. Kanske tur i oturen ändå, blir ju inte lika stressigt.
Tyvärr så glömde jag kameran hemma så inga bilder blir det. USB kabeln hade jag minsann med mig men ingen kamera. Blir svårt då!! Hehe..

Igår när vi kom hem så hade det varit strömavbrott så huset var kolsvart och ISKALLT! 13,6 grader, brrr! Strömmen hade tydligen gått i fredags morse och när det sattes igång hade tydligen huvudström brytare gått så hos oss fortsatte det att vara mörkt....var bara till att elda gärnet!!

Idag har vi bara varit hemma. Gick en sväng upp till syster medans våra män var ute och jaga. Englas converse hade kommit under tiden vi var borta. Jättesöta rosa. Tack Helen, världens snällaste som skickar allt vi ber om :)

Nu ska jag sova innan klockan blir för mycket.

Godnatt på er.


Söndagen

Hade tänkt lägga in lite bilder idag men USB sladden är utlånad. Får jag den inte för sent så lägger jag in bilderna lite senare.

Fint väder har det varit idag, härligt! Efter frukost så gick jag och barnen upp till Fia med familj. Drack lite kaffe, lite snack och sen en liten promenad.
Lilla Agnes älskar att få gå själv, sakta går det. Hon ska titta på små stenar, plocka lite blommor osv, osv! Hon njuter helt enkelt.

I morse när jag vaknade så bestämde jag mig för att ha en dag utan bråk med barnen. Har faktiskt gått rätt så bra. Saga fick ett litet utbrott på eftermiddagen men annars helt ok. Då kan man känna sig nöjd som mamma.

Ska hoppa ner i soffan och titta på Gossip Girl tänkte jag.

Kram

Frågor och svar

Några frågor att svara på....


1. Vad heter du? Camilla

2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Tycker Camilla är bra, konstigt om jag skulle heta ngt annat

3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Helen, mitt andra namn

4. Vilket stjärntecken är du? Vädur

5. Vilken årgång är du? 1979

6. Bott utomlands? Nej

7. Flyttat antal gånger? 10 ggr tror jag det är

8. Var skulle du vilja bo?  Där jag bor nu

9. Vad vill du bli när du blir äldre? Tänk att få bli barnmorska, se bebisar varje dag..

10. Hur lång är du? 171 cm

11. Hur mycket väger du? 64 kg

12. Hårfärg och frisyr? Blond och page

13. Ögonfärg? Blågröna

14. Mest nöjd med? Att jag fått tre så söta barn med min älskling

15. Minst nöjd med? Att jag inte hinner med allt, egentid med barnen var för sig

16. Vad använder du oftast för jacka just nu? A-linje formad svart kappa

17. Vad använder du oftast för skor just nu? Låga converse och mina stickade Uggs

18. Favoritfärg på kläder? Många färger är fina

19. Hur mycket pengar köper du kläder för i månaden? Alldeles för lite

20. Favoritmärke? Inget speciellt

21. Vad köpte du senast? En mössa till mig och diadem till tjejerna
             
22. Vad hette din morfar?
Han heter Ingmar

23. Vad är du beroende av? Att få pussa på mina barn och godis då förstås

24. Vad tror du på? Ja, inte Gud iaf. Att mina barn och man älskar mig

Skön dag

Idag har det varit en lugn och skön dag.
Efter frukosten så ville barnen bada så dom hoppade i badet och eftersom Agnes också badade (kan ju inte lämna henne själv i badet) så passade jag på att göra rent i badrummet.
Ut med allt och så började jag skrubba överallt. Det blir ju rätt äckligt på sina ställen. När jag var klar så doftade det mumma och rent och fint blev det.

Sys T ringde strax efter och drog med mig och fia m familj på en promenad runt byn. Välbehövligt och skönt, känner man sig lite piggare resten av dagen.
När vi kom hem så fick agnes gå och sova så då passade jag och tjejerna på att slappa lite i soffan. Av Saga fick jag minsann lite massage, hihi!
Synd bara att Saga och Engla inte kan hålla sams utan ska börja bråka om vem som ska sitta närmast och så vidare, alltid är det nått. Men lite mys fick vi iaf innan dom satte igång.

Ann har ätit middag med oss idag och lite lördagsgodis med Madicken blev det också. Tycker det är så kul att dom har blivit så pass stora så de kan sitta och titta på en hel film tillsammans med oss. Eller ja, Engla är det väl sisådär med men Saga uppskattar det iaf, det är kul!
Fick Ann att klippa Engla med, så nu är hon så söt i sin lilla page. Tack Ann!!!

Har precis bädat rent i sängen så nu ligger jag i världens skönaste säng, gutt!
Ska surfa runt lite innan jag somnar.

Kram och godnatt

Nytt jobb

Sitter i soffan med Engla och tittar på Emil, har varit uppe en stund. Vaknade när Jocke sprang och letade efter bilnycklarna, alltid är det nått han inte hittar. Han ska iväg på arbetsintervju idag, hoppas det går bra. Jobbet är närmre hem och förmodligen bättre tider. Skulle vara perfekt med tanke på hur jag jobbar och att vi vill ha barnen på dagis så lite som möjligt.
Håll tummarna!!

Agnes ligger däruppe och pratar och ropar, får nog gå upp och hämta henne.

Ha det bra så länge..




Hej hej

Skulle vilja skriva lite på bloggen men vet inte vad jag ska skriva, tycker alla dagar ser likadana ut. Låter ju kul!!

Kan börja med att tycka synd om mig själv då. Har haft ont i halsen sen förra söndagen. Har inte mått så dåligt så jag varit sängliggande men hela tiden haft ont i halsen, mer eller mindre.
Igår så ringde jag till VC och hoppades på att få en tid men surtanten (ja, för hon lät riktigt sur och trött på sitt jobb) sa att det var fullt och det enda var att komma ner på deras öppna mottagning.
Fixade iaf barnvakt och åkte till VC. Efter att ha suttit över 2 timmar så fick jag komma in till doktorn. Typ 2 minuter senare så var det klart. Jag hade ett virus vilket innebär att det bara är att vänta på att det försvinner, jodå, det låter kul!

I helgen så var Ann med pojkvän här på middag, jättemysigt! Söndagen blev barnfri. Jag och sys Fia åkte till Täby centrum några timmar. Blev inte så mycket shopping men bara att komma iväg är skönt. Sen var det jobb fra till måndag morgon.
Idag har barnen gått på dagis så Agnes och jag fick lite mystid tillsammans. Passade på att vila medans hon sov. Vill ju bli bra i halsen nu!

Imorgon ska jag på en föreläsning och sen blir det jobb.


Saga och Engla dansar. Några minuter senare så ramlar Saga in i bordet så nu har en blåtira.




Veckopengen..


Agnes och Goliat tar varandras nappar

De senaste 6 dagarna

Sedan jag skrev sedan så har Jocke fyllt år, vi har haft kalas, Jockes mamma med man har varit här och så lite vardagliga saker förstås.

I lördags fyllde Jocke år så då blev det det ett litet kalas med familj. Jocke mamma och man kom förbi och stannade över natten. Mycket trevligt. God mat, vin och så några omgångar med Buzz.

På söndagen så var jag faktiskt lite sliten men vi gick iaf ut efter frukost och var ute hela dagen. Klippte gräsmattan, var uppe i skogen och fick ihop en del svamp.

Måndag och tisdag så har jag jobbat och idag har jag bara varit hemma och myst med Agnes. Snart ska jag lägga barnen och sen titta på lite Gossip Girl, Och så Top model....


Lite bilder från dagarna som gått.













Ha det bra!

RSS 2.0