Idag är...

0-722fedb05d02be30b7131387b8125148.png

Kolla varifrån!

Idag är Saga ledig från dagis, nu sitter vi på McDonalds och äter frukost och snart ska hon få ta hål i öronen. Em mysig dag dag med min 6-åring! 


Lördagsmys

Imorgon blir det kalas för Saga och hennes vänner så idag har vi gjort minimaränger och glass...







Tjejerna sitter med lördagsmys i soffan och jag och Jocke ska käka lite mumsig Bouillabaisse om en stund.

Ha det gott...kram



6 år idag

Idag har våran lilla Saga fyllt 6 år. Galet galet, vad hände, vart tog tiden vägen.

När jag kom hem från jobbet imorse vid 8 så låg Saga fortfarande i sängen så vi kunde gå upp allihopa och sjunga. Var rädd att jag skulle missa det. Men vid frukosten så kom det fram att Saga redan varit uppe en stund och när de såg mig komma hem så sprang Saga upp och lade sig. Lurad blev jag allt men jag tyckte det var lite gulligt, jag fick ju vara med och sjunga.

Bakat har vi gjort hela förmiddagen och sen blev det litet kalas med kakor och glass. Saga var nöjd med sin dag när hon hoppade i säng och inte är det slut än. På söndag blir det kalas med alla kompisar.











Ha det bra....kram


Alla hjärtans dag



 Idag är det ju Alla hjärtans dag och det ska man väl fira lite. Vid frukosten i morse så fick barnen ett varsitt litet paket med ett par strumpor med hjärtan på. Och senare på dan kommer Jocke, Saga och Engla med en stoor buket tulpaner och en ros. Då blir man lycklig!!

Annars har det varit jobb hela dagen och imorn fyller våran lilla Saga 6 år. Helt sjukt vad tiden går fort, hon var ju bebis alldeles precis. Ja, så imorn blir det Sagas dag, ska bli spännande!

Hoppas ni alla haft och kommer att få en härlig Alla hjärtans dag.

Kram på er!


Fika hela dagen

Idag har jag fikat nästan hela dagen :) Efter att ha lämnat barnen på dagis så åkte jag iväg till en kompis som bjöd på fika. En skön promenad blev det också.
När det var dags att hämta barnen passade vi också på att handla lite mjöl och grönsaker vid dagis. Precis bredvid dagis finns ett växthus där man kan handla ekologiskt och närproducerat, perfekt! Och mysigt är det att gå och handla så :)

Efter det åkte vi alla hem till oss och tog en fika. Mycket fika idag...

Nu ska jag ge Saga massage och sen ska hon få krypa ner i sängen.

Kram på er!


Sagas inbjudningskort som vi började med idag


Veckan

Några dagar har gått sedan jag skrev. Förra veckan så hade vi inskolning för Agnes på dagis. Det gick väldigt lätt, vi lämnade henne redan andra dagen och hon trivdes som fisken i vattnet.
Veckan avslutades med lite tjejmys hemma hos Ann med god mat och skräckfilm. Det var verkligen skönt att få komma bort lite, äta god mat, skratta och bara njuta.

På lördagen så åkte vi till Lilian med man (barnens farmor). Där har vi inte varit på ett tag så det var ju dags. Dom var precis hemkomna från Brasilien där dom varit i flera flera veckor. Så bruna och fina var dom...

Här lite bilder från dagens promenad och helgen hos Farmor Lilian














Syskonkärlek

Kram


RSS 2.0