Ögoninflammation

I morse när vi vaknade så såg Agnes ögon lite sämre ut. Det var inget kladd eller så men de såg irriterat ut.
Engla har sovit skitdåligt inatt. Hon drömt mardrömmar om Nemo. Hon var så ledsen över att Nemo simmade till den stora, farliga båten. Hon vaknade och var ledsen flera gånger. Nån gång sa hon "hjälp mig, hjälp mig". Lilla Skruttan.
När jag gick och la mig vid 23:30 så ville hon hålla handen, vägrade släppa. Och efter en stund började hon hosta, hostade säkert i en timme, puh!! Fast jag är rätt pigg ändå tycker jag.

Hade tänkt att Engla skulle gå men eftersom hon sovit så dåligt och hade varit lite kladdig i ögat i natt så fick hon vara hemma.
Tanken var att vi skulle på babysång men när vi skjutsat Saga till Dagis och kom till McDonalds så hade Agnes ögon blivit mycket värre. och ännu värre blev det.
Efter att ha ätit frukost på Mc Donalds och handlat present till mormor (tjejernas) så var det riktigt kladdigt. Nu är vi rustade med koksalt och ögonsalva.
Agnes ligger och sover, hoppas det blir bättre i eftermiddag när vi ska på kalas.

Engla åker traktor med morfar så just nu är det tyst i huset!! Hon tycker det är mysigt att åka traktor.


Där sitter Engla just nu!


Helgen

I helgen har vi haft besök av Jockes pappa och sambo och så millebror som hängde med upp.
Dom kom rätt så sent i fredags så då blev det inte så mycket till att umgås. Lördagen däremot var full.
Efter frukost så tog vi bilen in till Skansen. Rätt mysigt att gå där, om det inte blir för länge!! Barnen gillar ju också att få titta på djuren och så har min lillebror bara varit där en gång tidigare. Fast han ville nog hellre till Grönan :))

Efter Skansen så blev det middag på Hard Rock Café och sen raka vägen till badet i Mörby. Vi är medlemmar i autismföreningen och dom har del roligt för barnen att gå på. Det var rätt kallt så jag och Agnes gick och sattes och i bubbelpoolen och det var skönt!! Agnes bara njöt efter att ha varit i kalla bassängen. Lilla Engla hon frös men skulle ändå vara i.... Saga hon åkte vattenrutschkana och lekte i bassängen med min lillebrorsa.

I söndags var vi vid gokart banan. Saga körde själv och var hur duktig som helst!! Man fick inte söka ögonkontakt med henne för då var ute i gräset och körde, hihi!

Imorn blir det babysång, kalas och sen jobba. Engla och Agnes har haft ögoninflammation men nu ska det vara borta så Engla kan vara på dagis imorn.

Nu ska jag plocka undan lite innan jag går oh lägger mig.

Här kommer lite bilder också.













Torsdag

Skriver några rader innan jag går och lägger mig tänkte jag.

Det har varit rätt så lugna dagar sedan jag skrev sist. Jobbade i måndags och tisdags. Barnen har varit på dagis så jag har passat på att bara vara med Agnes.
En ny tv har vi köpt, äntligen! Det blev en Samsung, fiin!
Samsung LE-37S86B
 Så nu sitter den på väggen där inte barnen kan nå den, hehe! Väldigt skönt att få bort den gamla klumpen och den stora tv bänken. Måste bara komma på vad vi ska ställa DVD och dekodern på nu. Får bli nån hylla att hänga på väggen. Jag vill inte ha ngt på golvet där barnen kan vara och pilla.

Imorn så får vi besök av barnens farfar och så kommer min lillbrorsa. Ska bli kul med lite gäster i huset.



Nu ska jag lägga mig och läsa. Läser just nu "Bakom stängda dörrar". Hemsk, den berör! Man blir förbannad...

Kram och godnatt!

Barnens lilla konstverk

Sitter i soffan med Saga bredvid mig, snackandes! Bla, bla, bla. Jag försöker göra det jag ska på datorn men hon bara babblar och ska trycka på alla knappar. Snart åker hon i säng :)

Idag hände nånting jättekul.....Saga och Engla stod nere vid bilarna och väntade på Tove som skulle komma med hästarna så de skulle få rida. När Ann och jag kom ner till dom så såg vi att dom hade målat jääätefint på.......Anns bil, med stenar...gaaahhh!
Ajajaj, inte så lite heller. Jädrans ungar!
Nån ridning blev det INTE.

Ja så nu är det bara kolla upp någon försäkring täcker det.

  
Agnes och Goliat på IKEA




Saga har ritat Saga och Tuva, och så deras rumpor.
Tyckte den var lite söt....

Nu är det dags att gå och lägga Saga.

Godnatt!

Utmanad

Först en liten utmaning jag fick....

Fem saker i min frys:

Köttfärs
Köttbullar
Glass
 Kycklingfile
Grönsaker

Fem saker i min garderob:

Skor
Leggings
Jeans
Sånt som jag inte använder
Gamla mammakläder som ska läggas undan

Fem saker i min bil:

Tankkort
P-skiva
Leksaker
Gamla pommes
Grus

Fem saker i min handväska:

Mobil
Nycklar
Plånbok
Elisabeth Arden kräm
Ett par barnstrumpor (??) Har legat där ett tag....



Nu har jag lagt barnen för en lkiten stund sedan och tslängt mig ic soffan och här kommer jag lkigga ett tag tror jag. Är trött idag, jobbade ett låångpass och då blir man lite mör i kroppen.

I tisdags var vi ju på IKEA så nu är groventren fixad. Så otroligt skönt att få bort allt från golv och bänk. Nu ligger allt fint i fina boxar minsann. Hoppas det håller sig så bara, ett tag iaf.

Idag känns det som att jag skulle kunna somna i soffan. Har tänt massor med ljus och en brasa så det är så mysigt här så..nu ska jag lägga mig ner.
Hade tänkt lägga in bilder bilder men hittar inte sladden. Och så har ju korten på Agnes kommit nu, hur fina som helst. Ska fixa så ni får se dom också....en annan dag :)

Godnatt!!

På jakt efter förvaring

Nu ska vi snart iväg till dagis. Blev klara i god tid idag!!!!
Ska lämna barnen på dagis och sen ska syrran, jag och mini knoddarna iväg till IKEA. Fick nog igår när jag gick in till groventren/tvättstuga/skräprum. Allt som man inte ser kastas bara in där. Så nu ska jag jag iväg och köpa massa smart förvaring. Hyllor, lådor och sånt.
Hoppas det blir bättre.
Vi vill ju bygga in trappen också men det är ju ett lite större projekt.

Nä, nu river snart barnen huset. Måste nog dra!!

Ha det bra.....kram

Middag med goda vänner

Har precis krypit ner i sängen och tänkte skriva några rader.

Idag har vi haft besök av några vänner. En gammal jobbarkompis med familj. Meningen var kanske att vi skulle åkt dit under dagen men så fick vi inte tag i dom igår så då bestämde vi att dom skulle komma hit på middag.
Mycket mysigt måste jag säga. Man träffas ju inte så ofta. Vi bor norr om stockholm och dom söder om stockholm så det är ju liksom en liten bit. Trevligt var det iaf.
Barnen fick en lite tidigare middag så vi vuxna kunde sitta och äta i lugn och ro medans de fick lite snacks framför en film.

Tidigare på dan så blev det en promenad med syster och familj. Vi hann ta en ganska lång runda medans det fortfarande var skönt ute. Strax efter kom regnet så då kunde man hålla sig inne med gott samvete, hehe!

Imorn hoppas vi på fint väder så man kan höstpyssla lite. Vi har tänkt plocka ner ungarnas studsmatta inför vinter. Den används inte så mycket just, alldeles för blött för det!

No, dax att sussa...natti natti

Fredag

Tänkte skriva några rader ikväll.

Vissa dagar så känns det inte som att man något att skriva och då struntar man i det. Jag menar vem vill läsa vad man gör varje dag, alla dagar är ju inte speciellt spännande. Eller hur??
 Men efter att ha tänkt lite så skriver jag ju bloggen för familjen, för att de ska kunna se vad vi gör om dagarna. Mest för att de inte har möjlighet att träffa barnen varje dag. Det är ju klart att de vill veta vad som händer med dem
dom flesta av dom bor väldigt långt borta.

Sen så har vi ju ingen kamera just nu och jag tycker det känns så tråkigt att inte kunna lägga in några bilder. Och snart borde vi få dator till jobbet och då kan man ju skriva några rader på jobbet.

Idag så har vi haft besök av en kompis som vi inte sett på länge. Det var kul att träffa honom!
Middag blev det på Mc Donalds och sen hem och försöka lägga tjejerna. Eftersom vi hade besök så ville dom inte riktigt sova. Men till slut, vid typ 21, så somnade dom. Hoppas dom inte är för trötta imorn nu....

Nu ska jag krypa i sängen och läsa klart min bok.

Omslagsbild: ISBN 9789170016127, Lyckans hjul

Kram
 



RSS 2.0