..........

Kom precis hem från Ann. Kände att jag behövde komma iväg en stund. Fika, prata, skratta och så....stack iväg direkt när barnen var i säng.

Idag vaknade jag strax över 5:00 av att Engla tassade omkring. Tvingade ner henne i säng igen, tycker att 5:00 är liiite väl tidigt. Somnade om och vaknade igen vid 06:30 av att Englan igen tassade omkring. Hon ville att jag skulle höja ljudet på tv:n. Hittade dosan bredvid mig på huvudkudden, gullunge, där hade hon lagt den så fint!!
Då var det bara att stiga upp eftersom hon gjort i blöjan. Försökte smyga omkring så inte Agnes skulle vakna men Engla är inte direkt bäst på att viska haha, typ ett ord, sen bara BLA BLA BLA.

Engla fick vara hemma idag med och kommer att vara det även imorgon, hon är inte riktigt kry än.

Har varit på BVC också. Vägde Agnes och Engla. Agnes går upp som hon och BVC tanten blev impad när hon knallade omkring som ingetting (stolta päron).
Vägde lilla Engla med som inte väger allt för mycket. Vi ska dit igen i maj och se om hon går upp nått, annars skulle vi kanske få träffa läkaren. Ok att hon är världens smalaste lilla 2-åring men hon rör sig ju också väldigt mycket, inte stilla precis. Sen har hon en pappa som var lika tanig han när han var liten....
Skönt iaf att de tar det på allvar på BVC man blir ju lite orolig när hon är så lite och inte speciellt stor i maten.

Hade tänkt gå på babysång imorn men vi får väl se hur det blir nu när Engla är hemma. Blir väl en till hemmadag, puh!!!

Ska krypa ner i sängen nu...natt natt.


                                                                         

image204

Tjejerna fikar, när de inte hoppade studsmatta (söndags)

                     image206
 Galen bebis jagar kameran.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0